България, София 1336, ж.к. Люлин, бл. 389, партер | 1 Ashcombe Park, NW2 7QU, London, UK
  • + 359 876 299 105 | + 44 7593 67 10 10

Предлагани услуги

Аутсорсинг на маркетинг и търговски отдел

Ние изготваме маркетингово проучване на пазара вместо Вас, включително сегментиране и таргетиране на продукта/услугата. На база на резултата извършваме необхидимите действия за реализация на Вашата стока. В замяна Вие заплащате комисионна в размер на предварително договорен процент от стойността на сделката и то само след събрано плащане.

Търговско представителство на чужди и местни компании

Ние предлагаме цялостно търговско представителство на чуждестранни компании, срещу месечна такса. Това включва срещи, презентации, семинари и други, предварително уговорени услуги. Някои от предимствата са липсата на нужда от регистрация на фирма територията на РБългария, данъци, такси и бюрокрация.

Изнесен офис

Искате да разширите дейността си и съответно пазарния си дял? Можете да откриете офис в София, България без дори да идвате. Ще имате асистент, който ще приема и обработва обаждания, електронна и писмена кореспоненция от Ваше име срещу предварително договорена месечна такса и нито стотинка повече.

Изграждане и подръжка на Уеб страници

Решили сте, че е време да обновите своя личен или фирмен уеб сайт? Или пък досега сте смятали, че нямате нужда от такъв, но сега сте променили своето решение? Обърнете се към нас за оферта и ние ще извършим услугата качествено и в срок. Ние работим с голям набор от технологии за да отговорим на изисванията и на най-взискателните клиенти. Можете да видите някои от нашите проекти тук

Premium Call-centre

Селсман.БГ ЕООД поддържа център за обаждания, съставен от обучени специалисти с дългогодишен опит в обслужването н клиенти и дистанционните продажби.

Имаме възможност за извършване на проучвания по телефона, продажби на продукти или услуги на клиента.