България, София 1336, ж.к. Люлин, бл. 389, партер | 1 Ashcombe Park, NW2 7QU, London, UK
  • + 359 2 995 00 45 | + 44 7593 67 10 10

Селсман.БГ ЕООД

Ние сме тук, за да върви ВАШИЯТ бизнес напред!

Дейността на фирмата е насочена към предлагане на висококачествени услуги в областта на онлайн маркетинга и търговското представителство. Благодарение на нашия кол-център, съставен от обучени специалисти, ние работим успешно със множество партньори във всички сфери на бизнеса.

Целта ни е да работим в синхрон, така, че да помагаме в продажбите на Вашите продукти и услуги. С наша помощ ще постигнете много по-добри резултати и ще можете да мислите за разрастване на бизнеса си.

Като част от усилията на Селсман.БГ ЕООД да предлага комплексни услуги на своите клиенти, създаваме уеб страници, ползвайки последните технологии за хостинг, програмиране и дизайн. Оптимизацията за търсещи машини /SEO/ е услуга в подкрепа на по-доброто позициониране на готовите проекти при търсене по ключови думи в интернет.

Някои от нашите клиенти

Микроинвест ООД

Доказан лидер в областта на счетоводния и търговски софтуер. Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес дейността и повишаване ефективността на управленските процеси в съвременната фирма.

Спиди АД

Спиди е най-голямата българска компания на пазара на куриерски услуги с пазарен дял от 32%. Компанията е основана през 1998 г. и от създаването си досега се развива до корпоративна структура с над 1100 човека персонал и над 700 транспортни средства. За отличните резултати допринесе и въвеждането на услугата Express Ro – единна тарифа за българския и румънския пазар.

Мегахостинг.БГ ЕООД

Компанията е провайдер на хостинг услуги от последно поколение и предлага домейни от всички области. Предлаганите решения се характеризират с високо качество, бързо обслужване и голямо разообразие.